Ontspannen Bevallen
Zwangerschaps Yoga
Vanaf augustus 2017 werkt Barendrecht Yoga samen met Verloskundigenpraktijk Carnisselande!


Belangrijke informatie: Het is mogelijk om (een gedeelte) van de kosten terug te ontvangen via de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden. Wanneer u uw kraamzorg afneemt bij Kraamzorg DAT, kunt u €50,00 korting krijgen van het kraambureau op de cursus. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Kraamzorg DAT.

Cursus zwangerschapsyoga "Ontspannen Bevallen" bij Barendrecht Yoga: een mix van zwangerschapsyoga en zwangerschapsgym. We doen zachte ondersteunende oefeningen vanuit de yogatraditie, en om fit en in conditie te blijven zijn er oefeningen uit de zwangerschapsgym: allemaal voor jou en jouw baby!

In de acht lessen van ieder 1 uur en 15 minuten worden de oefeningen op een veilige manier uitgevoerd en krijg je informatie over wat er met jou en je buikbaby gebeurt en wat er nog komen gaat.
Tijdens de cursus is er ook een partneravond. Deze avond vindt plaats tijdens les 7. Op deze wijze kunnen jullie samen ontspannen en vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien!

De lessen worden in een 8-weekse cursus gegeven.

Voor deze cursus heb je geen yoga ervaring of een superconditie nodig: iedereen is welkom! Tijdens de cursus krijg je informatie over zwanger zijn en de bevalling, en doen we diverse oefeningen om je fit te houden en om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. De laatste les bestaat uit informatie over de kraamtijd en leer je welke oefeningen je dan kunt doen, alleen of samen met je baby.

Er start weer een nieuwe cursus op maandag 10 januari.
Hulp nodig? chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram