Veelgestelde vragen

 

1. Wordt er in de schoolvakanties lesgegeven?

Nee, in de vakanties en op landelijke feestdagen worden er geen yogalessen gegeven. Een enkele keer is er een extra gratis les. Dit wordt vooraf gecommuniceerd aan de cursisten.

2. Betaal ik in de vakanties door?

Nee. De betaling geschiedt per maand. In de contributie zijn de vakantiedagen meegenomen en deze betaal je dus niet. In de zomervakantie – juli en augustus – wordt er maar 1x betaald i.p.v 2 keer.

3. Is er een opzegtermijn?

Ja, er is een opzegtermijn van minimaal 1 kalendermaand.

Voorbeeld: wanneer je in februari aangeeft te willen stoppen, mag je in februari en maart nog meedoen. Vanaf april is het abonnement dan gestopt.

Deze maand opzegtermijn voldoe je tegelijk met de eerste abonnementsmaand als borg, dus de eerste maand betaal je voor twee maanden, waarmee je direct je maand opzegtermijn hebt voldaan.

4. Zijn er inschrijfkosten? Zijn er nog andere kosten aan deelname verbonden?

Nee, behalve de contributie per maand zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname die betaald dienen te worden aan Barendrecht Yoga.

Om mee te doen heb je een eigen yogamat nodig. Je kunt deze aanschaffen via Barendrecht Yoga, of bij een winkel naar keuze. Een eigen deken, kussen, blok en/of riem zijn facultatief.

5. Hoe verloopt de betaling?

Bij inschrijving voldoe je de lessen voor de betreffende maand en het opzegtermijn tegelijk.

Dit kan d.m.v een betaalverzoek, maar zelf overmaken is ook een optie.

Elke maand dient uiterlijk elke 1e van de maand het abonnementsbedrag overgemaakt te zijn. Het eenvoudigst is wanneer je zelf een automatische overschrijving aanmaakt op het rekeningnummer NL41KNAB0402013824 t.n.v BARENDRECHT YOGA.

Ook zal er elke maand een betaalverzoek verstuurd worden, je kunt dus ook op deze manier betalen. Volg deze betaallink op tijd, want anders is deze niet meer geldig en dien je dit alsnog zelf over te maken naar bovenstaand rekeningnummer.

6. Wat moet ik meenemen naar de les en wat trek ik aan?

Neem je yogamat mee naar elke les en eventueel een flesje met water of een thermos met thee. Een dekentje en kussentje zijn ook fijn om tijdens de les te gebruiken.

Bij de Restorative Yoga mag je je yogamat meenemen en 3 kussentjes en 2 dekentjes, en natuurlijk iets te drinken als je dit fijn vindt.

Trek comfortabele kleding aan waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. De yogalessen volg je in principe op blote voeten. Bij de yinyoga en restorative yoga mag je je sokken juist aanhouden.

7. Ik heb geen ervaring met yoga, kan ik dan gewoon meedoen?

Ja, dat kan zeker! Er wordt geen onderscheid gemaakt in niveau, want iedereen doet mee met de les naar eigen kunnen. Het duurt voor iedereen een aantal lessen voordat je het een beetje doorkrijgt. Om te ervaren of yoga bij je past kun je eerst 2 proeflessen volgen. Deze lessen dienen in 2 weken gevolgd te worden.

8. Als ik verhinderd ben, mag ik dan een les inhalen?

Ja, wanneer je je op tijd hebt afgemeld (uiterlijk 3 uur vóór aanvang van de les) mag je de les op een ander moment

inhalen. Dit is alleen mogelijk wanneer er plek is in de groep en dient van te voren afgesproken te worden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram