Contact

De lessen worden gegeven op verschillende locaties in Barendrecht en Portland: in Yogastudio Barendrecht van Montoyoga, in Praktijkcentrum Carnisse en in Gezondheidscentrum Portland.

Wanneer je een proefles wilt volgen, mee wilt doen aan een yogales of als je andere vragen hebt kun je contact met mij opnemen.
Telefoon: 06 48771105
E-mail: info@barendrechtyoga.nl

Adressen:

Yogastudio Barendrecht
Middenbaan 105b
2991 CS Barendrecht
(Je vindt de Yogastudio naast de Wereldwinkel: het is de deur aan je linkerhand. Hier ga je een trap op naar boven naar de yogaruimte).

Praktijkcentrum Carnisse
Middeldijkerplein 3a
2993 DL Barendrecht
(Je vindt het PCC boven OBS De Zeppelin en naast de Waterpoort: loop langs de fietsenrekken en hou links aan). Zie ook deze route video.

Gezondheidscentrum Portland
Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon (Portland)

Normaal gesproken krijg je uiterlijk 1 dag later een antwoord op je e-mail . Wanneer dit langer duurt, stuur dan s.v.p een WhatsApp bericht.
In de schoolvakanties en ik het weekend kan het wat langer duren voordat je antwoord krijgt op je e-mail. Je kunt dan ook een WhatsApp bericht sturen. Een enkele keer komt er een bericht terecht in de spambox, dus controleer deze wanneer er geen antwoord op je vraag is binnen gekomen.